• Christian Greider NE GLEDA TELEVIZIJE!

  S svojim sodelavcem ravno tiska Vaš letak.
  Da bo zagotovo vse narejeno do roka.

 • Jürgen Tritremmel NE POSLUŠA RADIA!

  S svojim sodelavcem ravno tiska Vašo revijo.
  Da bo zagotovo vse narejeno do roka.

Spoštovane stranke in poslovni partnerji, 

kriza zaradi koronavirusa in s tem spremljajoče omejitve so zaznamovale naš sedanji vsakdanjik. 

Kljub tej ekstremno izzivajoči situaciji skupina Let`s print holding AG v polnem obsegu deluje in proizvaja na vseh svojih lokacijah.
 

 • Naši dobavitelji nas, trenutno brez vsakih omejitev, oskrbujejo s potrebnimi surovinami, posebej s papirjem. 
   
 • Zaradi naših, prostorsko ločenih pet proizvodnih lokacij v treh državah lahko zagotavljamo stabilnost proizvodnje in sprejeli smo prav tako ustrezne ukrepe v nujnem primeru za zagotavljanje naše oskrbovalne verige.
   
 • Svojo odgovornost jemljemo nadvse resno in v našem podjetju dosledno izvajamo odrejene ukrepe vlade – za zajezitev koronavirusa.
   
 • Naši sodelavci v prodaji in menedžmentu naročil so – kot običajno – za vas dosegljivi. V smislu preventive ta področja v pretežni meri delujejo z doma (delo na daljavo), kar pa nima nobenega učinka na razpoložljivost ali kakovost opravljanja dela. 
   
 • Da se osebni stiki, kolikor je le možno, omejijo oz. preprečijo, veljajo začasno za dostop v pisarniške in proizvodne prostore strožja določila. Vljudno vas prosimo, da se v tej zvezi povežete s svojimi vsakičnimi sogovorniki, da vam sporočijo morebitne omejitve dostopa oz. vam dajo ustrezna navodila. 

Zagotavljamo vam, da mi, kot skupina Let`s print holding AG, posvečamo tej situaciji vso našo pozornost in se trudimo, da sodelovanje z našimi poslovnimi partnerji poteka brez težav, ter da omilimo, kolikor je le možno, učinke koronavirusa.

V tem smislu vam želimo vse dobro v tem času, ki toliko terja od vseh nas.

Vaš Walstead Leykam Team

Videoarhiv

Vse o Walstead Leykam Druck zdaj tudi kot video

Vodilni na področju rotacijskega ofset tiska

Walstead Leykam Druck je v Evropi vodilni na področju rotacijskega ofset tiska.
Sodimo med 3 najboljše in smo kot ena izmed najzmogljivejših tiskarn doma v ligi prvakov.
V Avstriji, Sloveniji in na Češkem smo vodilni na tržišču. Nemčija, Hrvaška, Madžarska, Slovaška in Švica štejejo med naša nadaljnja glavna tržišča.
Skupina Walstead Leykam Drucks 710 zaposlenimi letno ustvari približno 237 milijonov evrov prometa.

Portfelj produktov

Walstead Leykam Druck razpolaga z 22 ofset-rotacijskimi tiskarskimi stroji najrazličnejših dimenzij in tako nudi skorajda brezmejno paleto produkov ter zagotavlja pravočasnost in visoko fleksibilnost.

Servis

Servis

Naše dolgoletne stranke so za nas dokaz, da "usmerjenost k strankam" za nas ni samo marketinški pojem. Nosilni steber naše podjetniške filozofije predstavlja osebni stik z našimi naročniki in prilagodljivost glede njihovih želja.

Tehnologija

Tehnologija

Walstead Leykam Druck letno obdela 265.000 ton papirja in 8.000 ton barve.  Specializirali smo se za rotacijski ofsetni tisk, kljub temu pa lahko s svojimi raznovrstnimi stroji izpolnimo tudi posebne zahteve.  Od UV lakiranja do luknjanja ali perforiranja - glede naročnikovih želja smo zelo fleksibilni.

OKOLJE/KVALITETA

Z roko v roki: kvaliteta in okoljsko zavedanje

Pri podjetju se nismo zapisali samo kvaliteti, temveč tudi našemu okolju. Te vrednote hodijo pri nas z roko v roki, tako da svojim strankam ne ponujamo zgolj visokokakovostne, ampak tudi okolju prijazne tiskane izdelke.