Christian Greider NE GLEDA TELEVIZIJE!S svojim sodelavcem ravno tiska Vaš letak. Da bo zagotovo vse narejeno do roka.Jürgen Tritremmel NE POSLUŠA RADIA!S svojim sodelavcem ravno tiska Vašo revijo. Da bo zagotovo vse narejeno do roka.

Christian Greider NE GLEDA TELEVIZIJE!

S svojim sodelavcem ravno tiska Vaš letak.
Da bo zagotovo vse narejeno do roka.

Jürgen Tritremmel NE POSLUŠA RADIA!

S svojim sodelavcem ravno tiska Vašo revijo.
Da bo zagotovo vse narejeno do roka.

Vse o Leykam Let’s Print zdaj tudi kot video

LEYKAM Let’s Print je v Evropi vodilni na področju rotacijskega ofsetnega tiska.
Sodimo med 3 najboljše in smo kot ena izmed najzmogljivejših tiskarn doma v ligi prvakov.
V Avstriji, Sloveniji in na Češkem smo vodilni na tržišču. Nemčija, Hrvaška, Madžarska, Slovaška in Švica štejejo med naša nadaljnja glavna tržišča.
Skupina LEYKAM Let’s Print s 710 zaposlenimi letno ustvari približno 237 milijonov evrov prometa.

Leykam Let’s Print razpolaga z 18 offsetnimi tiskarskimi stroji najrazličnejših dimenzij in tako nudi skorajda brezmejno produktno paleto ter zagotavlja pravočasnost in visoko fleksibilnost.

Servis

Servis

Naše dolgoletne stranke so za nas dokaz, da "usmerjenost k strankam" za nas ni samo marketinški pojem. Nosilni steber naše podjetniške filozofije predstavlja osebni stik z našimi naročniki in prilagodljivost glede njihovih želja.

Tehnologija

Tehnologija

LEYKAM Let’s Print letno obdela 265.000 ton papirja in 8.000 ton barve.  Specializirali smo se za rotacijski ofsetni tisk, kljub temu pa lahko s svojimi raznovrstnimi stroji izpolnimo tudi posebne zahteve.  Od UV lakiranja do luknjanja ali perforiranja - glede naročnikovih želja smo zelo fleksibilni.

Okolje/kvaliteta

Z roko v roki: kvaliteta in okoljsko zavedanje

Pri podjetju se nismo zapisali samo kvaliteti, temveč tudi našemu okolju. Te vrednote hodijo pri nas z roko v roki, tako da svojim strankam ne ponujamo zgolj visokokakovostne, ampak tudi okolju prijazne tiskane izdelke.